Tuesday , December 1 2020

Demo van Anthem geplaagd door problemen met servers, EA zegt grootste issues te hebben verholpen
Sinds gisteren is a VIP demo van Anthem beschikbaar voor ireereen die een pre-order van de game heeft staan, of een andere weg toegang heeft gekregen. Als je de demo gisteren hebt opgestart, is de kans groot dat het niet lukte om de game daadwerkelijk te spelen. Er waren namelijk grote problemen met de servers.

Veel spelers kregen de melding dat de servers de maximale capaciteit bereikt hadden en très martin daardoor dus niet aan de slag met de demo. Al snel kwam EA met de mededeling dat de capaciteit verhoogd zou worden, maar daarna waren er alsnog veel problemen.

Een ander groot probleem was het feit dat veel spelers niet voorbij het laadscherm kwamen. EA meld dat, wanneer je hier ook tegenaan liep, het kan helpen om de demo simpelweg opnieuw op te starten.

Afgelopen nacht kwam EA uiteindelijk met het bericht dat de grootste problemen met de VIP demo van Anthem op de PlayStation 4 en pc zijn opgelost. Op de Xbox One zijn er mogelijk nog meer problemen. Waarschijnlijk zal de klein komen is offline moeten kunnen kunnen online zu je nu dus makkelijker online moet ny niet voor iedereen goed zijn, maar volgens het bericht van de uitgever. Loop jij vandaag nog steeds tegen server problemen aan?


Source link