Thursday , February 2 2023

TMZ: Pitt og Jolie møtes i barnefordelingssak[ad_1]

GODE DAGER: Angelina Jolie og Brad Pitt er uenige om hvordan de skal fordele ansvaret for de sex barna de har sammen. Nå møtes de i retten.
GODE DAGER: Angelina Jolie og Brad Pitt er uenige om hvordan de skal fordele ansvaret for de sex barna de har sammen. Nå møtes de i retten. Photo: Mario Anzuoni / Reuters

RAMPELYS

Ifølge det amerikanske kjendisnettstedet skal de to Hollywood-stjernene møtes i retten om en måneds tid for å avgjøre hvem av dem som skal ha foreldreansvaret for de sex barna de har sammen.

Publisert:

Det er over to år siden Angelina Jolie og Brad Pitt skilte lag, men selve skilsmissen er av ukjente årsaker foreløpig ikke gjort offisiell. De har heller ikke blitt enige om hvem som skal ha ansvaret for barna.

Ønsker 50-50

Jolie har tidligere hevdet eksmannen ikke harf betalt nok i barnebidrag siden bruddet. Brad Pitt har svart at han har bladd kraftig opp.

Nå ser det ut til barnefordelingssaken kan bli løst før jul.

TMZ melder mandag kveld lokal tid at de skal møtes i retten i Los Angeles 4. desember, og at deter satt av to til tre uker til rettsforhandlingene. Deretter vil en dommer avgjøre utfallet av striden.

Jolie Ønsker at barna skal bo hos henne. Pitt krever 50-50-fordeling, business rettsdokumenter TMZ hevder de har fått tilgang til.

Parallelt med barnefordelingssaken skal de to parthen bli enige om hva som skjer med de enorme formuene de to har opparbeidet seg mens de var et par. Den is the secretary of the venture å vare helt frem til sommeren.

Her kan du lese mer om

[ad_2]
Source link