Wednesday , June 7 2023

Fondatorul Amazon, declaraţii neaşteptate despre compania sa![ad_1]

Amazon va intra în faliment! Chiar fondatorul companiei a afirmat acest lucru neaşteptat! Jeff Bezos, "părintele" Amazon, a mărturisit, în cadrul unei întâlniri administrative care a avut loc săptămâna trecută, că afacerea lui poate cădea în orice moment. Acesta a susţinut chiar că:"Amazon nu este prea mare pentru a cădea … De fapt, prevăd căntr-o zi Amazon va ". Se pare că un gigant poate fi pus pe dreapta. "Amazon va intra în falimet. Dacă vă uitaţi la marile companii, durata lor de viaţă tinde să fie de peste 30 de ani, nu de peste 100 de ani ", a mai spus fondatorul Amazon.

De altfel, toate afirmaţiile celui mai bogat om din istoria modernă legate de afacerea sa vizează modul în care a rezistat compania timp de 24 de ani: focusul pe doleanţele clienţilor, lucru pe care îl va face şi de acum încolo. "Dacă începem sé ne concentră m pe noi înşine în loc să ne focusăm pe clienţii noştri, acesta va fi începutul sfârşitului … Trebuie să încercă, să amânăm acea zi cât mai mult posibil ", a declarat Jeff Bezos.

Amazon va intra în faliment! "Compania nu este prea mare pentru a cădea!"

Amazon va intra în faliment, iar de acest lucru ne asigura fondatorul companiei, Jeff Bezos
Jeff Bezos, FondatorUl Amazon

Însă, potrivit spuselor unor angajaţi ai Amazon, ce au vorbit pentru CNBC, asta sub condiţia anonimatului, se pare că altele sunt priorităţile legate de viitorul companiei. În prim-plan sunt reglementările guvernamentale şi posibilele încâlcări ale legii antitrust. În schimb, shesful Amazon a spus altceva în înregistrări. Acesta admite că deţine o companie mare şi, raţional pentru orice tip de companie de acest gen, este ca acestea să fie investigate. "Se ştie că suntem o companie mare. Este raţional ca instituţiile mari de orice tip, fie că e vorba de companii sau guverne, să fie investigate ", a spus fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

[ad_2]
Source link