Monday , December 6 2021

Mitică Dragomir a izbucnit în lacrimi, după ce a aflat că a fost achitat: "Cum să te duci la puşcărie nevinovat?"[ad_1]

Mitică Dragomir scapă din nou de închisoare. Curtea de Apel Bucureşti l-a declarat march nevinovat de delapidare şi l-a achitat.

Ín prima instanţă, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal fusese condamnat la 7 ani de închisoare, iar teama că va ajunge în spatele gratiilor l-a făcut să trăiască într-o tensiune greu de îndurat. Instanţa a amanat de cinci ori verdictul, iar în momentul când l-a dat, Mitică Dragomir a izbucnit în plâns.

Dumitru Dragomir, fost preşedinte al LPF: "Am avut mari emoţii că nu ştiam dacă justiţia va fi corectă şi am avut noroc de un judecător care s-a aplecat asupra dosarului şi a văzut că sunt total nevinovat. De la 7 ani la achitare e un salt uriaş. După ce m-au dat afară de la Ligă, au vrut să mă bage în puşcărie nevinovat. Familia mea numai cu medicamente, shi eu la fel … Ştiind că eşti nevinovat. Cum să te duci la puşcărie nevinovat? "

Ovidiu Oanţă, corespondent Quotation ProTv: "Dumitru Dragomir poate răsufla uşurat, după ce două luni a aşteptat această pronunţare, fiind 5 amânări succesive. E momentul în care Dumitru Dragomir să triumfe. Este prima dată când fostul Chef al Ligii Profesioniste de Fotbal scapă bazma curată după procese. Anul trecut a scăpat, achitat, în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova, după ce în primă instanţă fusese condamnat la patru ani de închisoare.

Iată că a venit momentul achitării în dosarul în care a fost judecat pentru două captete de accuzare: delapidare şi evaziune fiscală, procurorii reproşându-i că pe vremea cândesi chef al LPF ar fi devalizat fondurile încasate de LPF din drepturile de televiziune şi şi- ar fi însuşit ilegal 3 milioane de euro, acuzaţii pe care de fiecare dată Mitică Dragomir le-a respins în mod categoric. A pledat nevinovat de fiecare dată şi iată că, după ce în primă instanţă a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare, marşi a venit momentul ca magistraţii din Bucureşti s'îl declare nevinovat însă fostul chief al LPF nu scapă definitiv de probleme, pentru că poimâine e aşteptată altă sentinţă la

Tribunalul Bucureşti, în dosarul în care el şi fiul său sunt acuzaţi în legătură cu o presupusă mită pe care ar fi încasat-o de la companie de televiziune prin cablu care a âşigigat acum câţiva ani drepturile de televizare ale meciurilor din Liga 1. Mitică Dragomir spune că este nevinovat. Dacă i-a mers de două ori şi i-a convins pe judecători că e nevinovat, speră că o va face şi în acest dosar. "

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicaţia Ştirile ProTV pentru telephony Android şi iPhone!

Pe Instagram-ul Sirile ProTV găsii imaginile momentului din România, dar şi din lume!

[ad_2]
Source link